Justin Timberlake va obligar a Britney Spears a avortar

per Redacció, el 27 d'octubre de 2023 a les 10:00
El llibre de les memòries de la Britney Spears, "The Woman in Me", ja està disponible a Espanya. Es tracta d'un llibre on l'artista parla sobre la seva vida i explica coses que mai havien sortit a la llum.

Una de les coses que havia ocultat durant tota la seva vida és que es va quedar embarassada d'en Justin Timberlake i aquest la va obligar a avortar. Ella assegura que, si hagués sigut per ella, l'hauria tingut, "però en Justin definitivament no estava content amb l'embaràs. Va dir que érem massa joves per tenir un nadó a les nostres vides".


"Estic segura que la gent m'odiarà per això, però vaig acceptar no tenir el nadó. No sé si va ser la decisió correcta. Si hagués depès únicament de mi, mai ho hauria fet", confessa.
 

Com va ser la seva relació?


La parella es va conèixer quan tenien uns 10 anys al show on participaven, "The Mickey Mouse Club". Anys més tard van començar una relació que va durar 3 anys.

En el llibre també confessa que la seva relació mai va ser lleial i admet que va ser-li infidel amb el coreògraf Wabe Robson, que va treballar amb ella en temes com "Ops! I did it again".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: