Mor Matthew Perry, l'actor que interpretava Chandler a Friends

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'actor Matthew Perry, conegut per interpretar el paper de Chandler a Friends, ha mort amb 54 anys.

Segons han explicat mitjans com TMZ o Page Six, va ser la seva assistent qui el va trobar mort al jacuzzi de casa seva a Los Angeles, Califòrnia, i qui va avisar a la policia.


Els fets van ocórrer dissabte i la policia va obrir una investigació. De moment, s'ha descartat que la causa de la seva mort hagi estat un crim i tampoc han trobat drogues que apuntin a una possible sobredosi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)


Matthew Perry va saltar a la fama l'any 1994 pel seu paper a Friends i poc després va començar la seva addicció a les drogues i l'alcohol, segons va explicar a les seves memòries.

Els productors de la sèrie Friends, Marta Kauffman, David Crane i Kevin Bright han assegurat que estan molt agraïts d'haver pogut compartir part de la seva vida amb Perry. Segons han explicat des de Page Six, els seus companys de repartiment tenen previst fer un comunicat conjunt per la seva mort.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: