Netflix elimina el seu pla bàsic

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:35
Netflix ha eliminat el seu pla bàsic per a nous subscriptors o aquells que vulguin canviar de model de subscripció a Espanya.

Així doncs, aquests són els plans i preus que té actualment la plataforma Netflix:
  • Estàndard amb anuncis: 5,49 € al mes
  • Estàndard: 12,99 € al mes
  • Premium: 17,99 € al mes

De moment, les persones que ja tenien contractat el pla bàsic, el mantindran sense cap canvi. 

Pla estàndard amb anuncis


És el pla bàsic amb anuncis. Es caracteritza per ser el més econòmic i anar acompanyat d'anuncis publicitaris abans o durant de la majoria de sèries i pel·lícules de la plataforma.

La resolució d'aquest pla és Full HD i permet l'emissió en simultani des de dos dispositius. En aquest pla no existeix la possibilitat de descarregar continguts per veure'ls sense connexió. Això, però, canviarà a partir del mes de novembre.

Pla estàndard


Aquest pla té una resolució Full HD, permet les descàrregues de continguts per veure'ls sense connexió i l'emissió simultània de dos dispositius. Aquest pla es converteix en la versió bàsica pels nous subscriptors.

Pla premium


Aquest és el pla més car de Netflix. Entre els seus avantatges es troba que els subscriptors poden gaudir de sèries i pel·lícules des de quatre dispositius simultanis i que la resolució és Ultra HD. A més, el nombre de dispositius per a descàrregues és de 6 i hi ha la possibilitat d'àudio espacial.

En tots els casos cal recordar que les persones que utilitzen un mateix pla de Netflix han de viure al mateix domicili. Si no, es cobrarà un extra de 5,99 euros al mes per persona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: