Per què ho han deixat Laura Escanes i Álvaro de Luna?

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 10:00
Laura Escanes i Álvaro de Luna ja no estan junts.

Segons ha informat la revista ¡HOLA!, la parella ha decidit seguir camins separats després d'un any de relació perquè s'han adonat que viuen "en moments vitals diferents".


Sembla que la decisió ha sigut un acord mutu i que ha estat molt premeditada, de manera que no hi ha marxa enrere. Tots dos estan centrats en la seva carrera i, a més, la Laura té una prioritat: la seva filla Roma.

La ruptura s'ha confirmat aquest diumenge després que Álvaro de Luna deixes de seguir la influencer a les xarxes socials. Sembla ser, però, que la seva relació feia temps que no anava del tot bé. A l'agost van decidir donar-se un temps i al setembre ho van tornar a intentar, però no ha sortit bé.


Tot i això, han acabat de bones maneres i es queden amb totes les coses positives que han viscut, segons han informat fonts properes a ells.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: