Quants diners té Taylor Swift?

per Redacció, el 30 d'octubre de 2023 a les 11:15
Taylor Swift és una de les artistes més grans de la indústria musical. Fa 17 anys que va començar la seva trajectòria i avui dia és una de les dones més riques del món.

Actualment, està de gira amb 'The Eras Tour' i ha llançat una pel·lícula sobre aquesta, 'Taylor Swift: The Eras Tour', que va superar els 100 milions de dòlars només amb la prevenda.


Bloomberg ha volgut analitzar els negocis de la cantant i ha informat que actualment acumula un patrimoni net de $1.000 milions de dòlars (946,7 milions d'euros). És una de les poques cantants que té l'estatus de mil milionària.

El que ha fet que la seva carrera arribi a un llindar màxim econòmicament és la gira 'The Eras Tour'. Segons Bloomberg, està generant tants diners com l'economia dels països més petits que visita.


Cal tenir en compte que és possible que hi hagi altres guanys i inversions que es desconeixen o que hi hagi objectes que no es quantifiquen dins el seu patrimoni net com els vestits que dur als concerts que costen al voltant de 20.000 euros.

Sigui com sigui, les seves fonts principals són el valor de la seva música (400 milions) i el que guanya amb els seus concerts (370 milions). La resta d'ingressos surten dels streamings a Spotify i YouTube, del valor de les seves propietats i dels drets d'autor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: