Sabies que hi ha un parc Disney abandonat?

per Redacció, el 1 de novembre de 2023 a les 08:00
Entre tots els parcs Disney d'Orlando es troba una illa que també va ser un parc de Disney, però que avui dia està totalment abandonada i restringida.

El parc va ser inaugurat l'any 1974 amb el nom de Treasure Island, però l'any 1976 li van canviar el nom per Discovery Island. Aquest parc estava dissenyat perquè els nens poguessin veure diferents aus i els pares poguessin descansar.


Avui dia està totalment abandonat i, a més, està totalment prohibit entrar. El Youtuber Matt Sonswa, però, va aconseguir colar-se i va treure'n moltes fotografies del seu estat actual. 
 

El parc va ser tancat perquè tenia molt poca afluència de gent, però hi ha rumors que diuen que es va descobrir que a les aigües d'aquest parc hi havia una ameba anomenada "ameba menja cervells" i que un nen va perdre la vida a causa d'aquesta.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: