Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de novembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 15 anys
No tinc amics i fa més d'un mes que no vaig al pati (em quedo a la classe). Mentre estic a classe aprofito per observar (no remenar) els calaixos de les taules dels meus companys. A més a més, per matar el temps, m'imagino situacions Boys love (BL o Yaoi) i Girls love (Yuri) entre nois/noies imaginaris/imaginàries i nois/noies de l'escola (companys/companyes) i les escric en una llibreta per recordar-les mentre em toco. Em sento una persona estranya!

Noi, 15 anys
Jo soc bisexual, però em fa molta por que els meus companys d'insti ho sàpiguen, perquè els meus companys em poden deixar de parlar o em veurien com si no fos ningú. Per culpa d'això no em puc mostrar com realment sóc.

Noia, 14 anys
A vegades tinc la sensació que no tinc sentiments: mai m'ha agradat ningú (sempre ho he fingit perquè ningú es faci preguntes), fa anys que no ploro i cap desgràcia m'afecta, per molt que vulgui. No sé què fer.

Noia, 14 anys 
Guardo menjar a la meva habitació des que va vindre el fill del nòvio de la meva mare i s'ho va menjar tot. Ma mare no sap res del menjar jajaja.

Noia, 18 anys
Porto ja 1 any enamorada del meu professor i no sé què fer ja 😿. Avui (25/10/23), l'he tornat a veure i el cor m'anava a mil per hora. Li vaig enviar un correu a l'estiu expressant tots els meus sentiments a ell i només se'l va llegir com més de 10 cops i ni ell ni jo hem tornat a comentar res 😳. Jo crec que hi ha alguna cosa encara entre nosaltres i em posa molt i li tinc moltes ganes, però no sé què fer perquè ara només el veig els dimecres i encara dona gràcies 😿😿🥰.

Noia, 16 anys
Estic enamorada d'un noi que no em fa bé. Les meves amigues no volen que vagi amb ell, encara que els hi cau bé, diuen que és un irresponsable i un immadur. A mi m'agrada molt, però també sé que el que diuen les meves amigues és veritat. Tinc aquest dilema entre fer el que jo sento o fer el que potser hauria. És molt graciós i guapo, però és veritat que ho explica tot a tothom i això em tira molt endarrere. No sé què feeer.

Noia, 14 anys
Estic enamorada d'un noi que cap de les meves amigues s'imaginaria, i no els hi he explicat res perquè em fa moltíssima vergonya parlar dels meus sentiments... Però em passo tota l'estona pensant en ell i creant situacions romàntiques amb ell...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: