Sèries que s'estrenen aquest novembre

per Redacció, el 1 de novembre de 2023 a les 10:00
Aquest mes de novembre arriba amb moltes estrenes. Te'n compartim algunes que segur que t'encantaran:

 


Versió sense playbuzz
'Amor, aquí y ahora'

Aquesta sèrie antològica ambientada a l'època de la pandèmia presenta 10 històries úniques de passió i desamor. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 10 de novembre.

'Asesinato en el fin del mundo'
Sèrie de misteri creada per Brit Marling i Zal Batmanglij i protagonitzada per una detectiva aficionada de la generació Z i hacker experta en tecnologia anomenada Darby Hart (Emma Corrin). Ella i vuit convidats són convocats per un multimilionari solitari (Clive Owen) per participar en un retir en un lloc remot i enlluernador. Quan un dels altres convidats apareix mort, Darby ha de posar en pràctica totes les seves habilitats combinades per demostrar que en realitat va ser un asessinat, tot contra una marea d'interessos contraposats i abans que l'assassí es cobri una altra vida. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 14 de novembre.

'The Crown' (Temporada 6)
La temporada final de la sèrie que recorre el regnat d'Isabel II s'emetrà dividida en dues parts. La temporada completa abraça des del 1997 fins al 2005, durant el mandat de Tony Blair. Els quatre primers episodis (part 1) mostren la incipient relació entre la princesa Diana i Dodi Fayed abans del seu fatídic accident amb cotxe. El segon volum es compon de sis episodis. El príncep Guillem intenta tornar-se a integrar a la seva vida a Eton després de la mort de la seva mare, mentre la monarquia ha de fer front a l'opinió pública. En arribar al Jubileu d'Or, la reina reflexiona sobre el futur de la monarquia amb el casament de Carles i Camil·la i el començament d'un nou conte de fades reial amb Guillem i Kate. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 16 de novembre.

'Sagrada Familia' (Temporada 2)
En aquesta segona temporada la Gloria i els seus fills hauran de seguir aparentant una vida perfecta, aquesta vegada amb la Natalia segrestada al soterrani de la casa i amb el petit Lorenzo com a testimoni dels que realment són. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 17 de novembre.

'Una familia normal'
El món d'una família aparentment perfecta s'ensorra quan un assassinat revela que estan disposats a fer el que sigui per protegir-se els uns als altres. On la puc veure? A Netflix. Quan? A partir del 24 de novembre.

'Reservation Dogs' (Temporada 3)
Comèdia cocreada per Taika Waititi i Sterlin Harjo que segueix quatre indis nadius adolescents de l'Oklahoma rural que passen els seus dies cometent crims i combatent contra ell. On la puc veure? A Disney+. Quan? A partir del 29 de novembre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: