"I tu, per qui corres?", la cursa contra el càncer que s'adapta a tu

per Redacció, el 2 de novembre de 2023 a les 10:00
L'Associació Contra el Càncer a Barcelona ha presentat la 7a edició de la cursa contra el càncer: "En Marxa Contra el Càncer - Deichmann · KMxTOTHOM".

Aquest any se celebrarà el proper dia 3 de desembre al Parc del Fòrum i comptarà amb un gran nombre de novetats que permetrà que més persones s'hi involucrin i hi puguin participar.


Amb el lema "i tu, per qui corres?" es vol honorar a totes les persones afectades pel càncer. És per això els dorsals de cada corredor/a podran dur el nom de la persona a la qual es vol dedicar la cursa.

També hi ha l'oportunitat de fer el donatiu sense haver de fer la cursa, així com participar donant un extra a la recerca. Aquesta última acció rep del nom "Jo investigo".


Modalitats i distàncies


A més de les distàncies tradicionals de 2,5 km, 5 km i 10 km, els nens de 4 a 14 anys podran participar en la "Cursa Infantil", que comptarà amb diferents distàncies (400, 500, 600 m i 1 km).

Com participar?


Si vols participar, et pots registrar de forma online a la web o de forma presencial a la seu de l'Associació Contra el Càncer a Barcelona a Travessera de les Corts, 268.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: