Els protagonistes de Friends lamenten la mort del seu company Matthew Perry

per Redacció, el 31 d'octubre de 2023 a les 12:00
Els protagonistes de Friends han llançat un comunicat en motiu de la mort del seu company Matthey Perry.

"Érem més que només companys de repartiment. Som una família", asseguren. "Hi ha molt a dir, però ara mateix ens prendrem un moment per lamentar i processar aquesta immensa pèrdua. En parlarem més endavant, com i quan en siguem capaços. Per ara, els nostres pensaments i el nostre amor estan amb la família d'en Matty, els seus amics i tots els que l'estimaven arreu del món", conclou el comunicat.


Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow es van retrobar l'any 2021 en el documental commemoratiu de la sèrie "Friends: The reunion", emès a la plataforma HBO.

Els seguidors de la sèrie s'han apropat a l'edifici on es va rodar, a Nova York, amb flors i missatges de condol.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: