"LoveGTP", l'estafa que pots patir a una app de cites

per Redacció, el 2 de novembre de 2023 a les 10:00
L'aparició ChatGPT ha arribat al món de les cites sota el nom "LoveGTP". Es tracta d'una intel·ligència artificial capaç de crear perfils falsos a apps de cites.

Així doncs, ja no només corres el risc d'enamorar-te d'algú amb fotografies falses, sinó que ara també podries enamorar-te d'una intel·ligència artificial sense saber-ho.


És evident que la mentida cauria pel seu propi pes en el moment de decidir tenir una primera cita, però mentre no arribi aquest moment podria ser difícil adonar-te que t'estan estafant.

Com pots assegurar-te que la persona amb qui parles és real?


El primer que has de fer és observar si el perfil és massa perfecte. Totes les seves fotografies semblen fetes per un professional? Les vostres converses són ideals? És possible que estiguis parlant amb una màquina.

Si tens dubtes, pots provar de demanar-li el seu Instagram. És important, però, que busquis alguna fotografia on hagi estat etiquetat/da, ja que les del seu perfil també podrien ser falses.

I, si amb això encara no et queda clar, sempre podeu fer una videotrucada per comprovar que la persona amb qui parles és real.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: