Laura Escanes confirma la seva ruptura amb Álvaro de Luna

per Redacció, el 2 de novembre de 2023 a les 10:30
Després d'acabar amb la promoció del seu programar per 3Cat, La Travessa, Laura Escanes ha decidit pronunciar-se sobre els rumors de ruptura amb Álvaro de Luna.

A través d'Insta Stories, ha volgut comunicar que no ha dit res al respecte perquè no sabia com fer-ho. "Mantenir el cap fred en els moments de felicitat màxima pensant en el que podria passar no és que se'm doni molt bé. I després passen aquestes coses... i ara què", deia.


"És veritat que quan van bé les coses tampoc penses que puguin anar malament... Poc més puc afegir ara mateix. Només gràcies pel respecte", concloïa. I afegia al final: "Ha sigut una part de la meva vida preciosa i ningú podrà tacar això. L'amor i tot el bo és el que guardo jo".
 

Així doncs, la influencer ha deixat clar que, tot i que la seva relació hagi acabat, no es guarden cap mena de rancor i recorda aquesta etapa de la seva vida com a molt maca.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: