És bo fer servir un succionador de clítoris per masturbar-se?

per Redacció, el 3 de novembre de 2023 a les 10:00
El llançament del Satisfayer va canviar la vida de moltes dones. Algunes d'elles mai abans havien experimentat un orgasme i d'altres van quedar sorpreses amb la rapidesa amb què podien arribar al clímax.

Aquesta joguina sexual ha aconseguit formar part de la vida sexual de moltes persones, i algunes d'elles s'han arribat a preguntar si és possible que el seu clítoris s'hagi dessensibilitzat.


Els especialistes asseguren que no és possible que un vibrador o succionador danyi el clítoris. El que pot passar és que, en estar acostumades a arribar a l'orgasme ràpidament, es tingui la sensació que aquest s'ha dessensibilitzat quan es tenen relacions amb una altra persona, ja que els estímuls són menors.

Així doncs, l'ideal seria no utilitzar únicament el succionador per masturbar-se i provar diferents maneres per tal de no acostumar-se a un únic estímul. D'aquesta manera serà molt més fàcil gaudir de la sexualitat en totes les seves maneres.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: