Quant cobra Bad Gyal per un concert?

per Redacció, el 3 de novembre de 2023 a les 10:00
Bad Gyal és una de les artistes espanyoles més exitoses del moment.

La seva carrera musical va començar l'any 2016 quan va gravar una versió en català de la cançó Work de Rihanna. A finals d'aquell mateix any, va publicar el seu primer disc, Slow Wine Mixtape, en el que s'inclou alguns dels seus primers hits.


L'any 2018 va publicar el seu segon dics, Worlwide Angel, i va comptar amb la producció d'El Guincho. Després, l'any 2021, va llançar Warm Up, amb el que va debutar en el món de la moda creant una col·lecció per Bershka.

Avui dia són molts els que es moren de ganes de veure-la en directe i és per això que, segons ElPlural, l'artista estaria cobrant uns 90.000 per concert.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: