El secret per tenir els llavis de la Rosalía

per Redacció, el 11 de novembre de 2023 a les 08:00
La Rosalía no només és una referent en el món de la música, sinó que també ho és en el món de la moda i la bellesa. Els seus looks mai deixen indiferent a ningú, així com tampoc el seu maquillatge.

Concretament, els seus llavis han donat molt a parlar a TikTok i la mateixa Rosalía ha fet un vídeo mostrant el secret per tenir-los tan sucosos.

tiktoker Bea de Olives ha explicat el secret de la Rosalía per tenir-los tan sucosos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


El primer pas és resseguir el contorn dels llavis amb un llapis de color marró i pintar les comissures, aconseguint un efecte de profunditat. S'ha de difuminar amb una brotxa fent petits tocs.

El següent pas és aplicar un pintallavis d'un color discret al centre del llavi, de manera suau i a tocs. Això permetrà donar lluminositat a aquesta part.

Després, s'ha d'aplicar un tint de llavis de color vermell. La clau és aplicar-lo lleugerament al centre i estendre'l amb el dit anul·lar a tocs.

Finalment, cal aplicar un gloss per donar-li aquest aspecte saludable.
 
@rosalia

queriais lip combo hay lip combo

♬ sonido original - La Rosalia

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: