MrBeast construeix 100 pous d'aigua a Àfrica

per Redacció, el 6 de novembre de 2023 a les 13:00
El famós Youtuber MrBeast torna a ser tendència. Ara, ha pujat un vídeo a YouTube amb el més destacat de tot un viatge a l'Àfrica.

Mr Beast ha construït cent pous d'aigua arreu del continent amb màquines excavadores on hi ha reserves d'aigua profundes.


Al mateix temps, Beast és solidari amb els pobles que visita, construint un pont, regalant bicicletes, projectors, taules d'escola, etc.

La majoria de vilatans no tenen accés a una font constant d'aigua. Per tant, han de dependre de fonts d'aigua insegures que sovint limiten i posen en perill les seves vides.


L'aigua que sorgeix de les profunditats s'emmagatzema en uns dipòsits que serviran per beure i tenir accessibilitat potable durant anys. També per a tasques del dia a dia com les dutxes o les aixetes.

L'equip també viatja a altres llocs com: Zimbàbue, Somalia, Uganda i altres països del continent.

Qui és MrBeast?


MrBeast és un youtuber americà que sol destacar per les seves grans produccions: el seu "Joc del Calamar", la plantació de milions d'arbres arreu del món i de quan regala mansions, illes i cotxes a la gent. Més d'una vegada ha dit que és milionari, però que un 100% dels seus ingressos nets els torna a invertir en vídeos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: