Consells per masturbar-te a peu dret

per Redacció, el 7 de novembre de 2023 a les 10:00
Masturbar-se té molts beneficis. Millora l'autoestima, redueix els nivells d'estrès i ansietat, potencia la relaxació, allibera hormones que poden reduir dolors, augmenta el flux sanguini i l'oxigen que arriba al cervell, protegeix el cor, enforteix el sistema autoimmune i millora l'aspecte de la pell, entre altres coses.

Hi ha moltes maneres de practicar la masturbació i moltes postures diferents per fer-ho. La més habitual és estirat/da al llit o assegut/da, però també es pot fer a peu dret.


Si encara no ho has provat, has de saber que necessites tenir un bon equilibri, sobretot si ho fas a la dutxa. Si aquest no és el teu cas, serà millor que et recolzis a la paret.

També pots recolzar-te sobre una taula i aixecar una cama per tenir accés a la vulva i el clítoris. Si ho fas davant d'un mirall, la situació serà molt més excitant i beneficiosa, ja que et permetrà conèixer més el teu cos.


I, si et sents més còmode al llit, pots posar-te dret/a sobre ell i recolzar l'esquena a la paret. El matalàs potenciarà els moviments. Si tens penis serà millor que posis una tovallola sota els teus peus per no tacar res.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: