La Marató d'aquest any se centrarà en la salut sexual i reproductiva

per Redacció, el 7 de novembre de 2023 a les 10:00
La pròxima edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio se centrarà en la salut sexual i reproductiva (SSIR) i se celebrarà el 17 de desembre del 2023.

Els professionals experts en SSIR destaquen que les malalties relacionades amb la sexualitat i la reproducció són molt poc conegudes, sobretot entre el jovent, però afecten considerablement la qualitat de vida dels qui les pateixen.


Així doncs, en aquesta edició es parlarà de malalties i problemes com la preeclàmpsia, l'endometriosi, les infeccions de transmissió sexual, el dolor pelvià, el vaginisme, la menopausa, la prematuritat, les disfuncions sexuals, les incontinencies, l'esterilitat i la infertilitat, entre d'altres.

La ciutadania ja pot començar a fer donatius a través de tots els canals vigents: tv3/marato/donatiu

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: