Els 3 tipus d'orgasmes femenins

per Redacció, el 8 de novembre de 2023 a les 10:00
La majoria de persones pensen que existeixen dos tipus d'orgasme: el vaginal i el clitorià. En realitat, però, la ciència ha determinat que existeixen 3 tipus d'orgasmes i que no tenen res a veure amb els anteriors.

Segons ha explicat el químic, bioquímic i divulgador científic Pere Estupinyà al Versió RAC1 de Toni Clapés, els tres tipus d’orgasmes que pot tenir una dona són: l’onada, el volcà i l’allau.


“L’onada és una sèrie de contraccions de tensió i distensió com una ona, cada cop més intens”, “en l’allau, la màxima tensió pelviana és just abans d’arribar a l’orgasme” i el volcà és aquell en què “cada cop hi ha més contracció pelviana fins a arribar a la màxima, que és l’orgasme”, deia.

El més divertit d'aquests orgasmes és que una mateixa persona pot arribar a experimentar els tres tipus al llarg de la seva vida.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: