El secret perquè l'amor duri per sempre

per Redacció, el 4 de març de 2024 a les 10:00
Hi ha persones que estan convençudes que l'amor s'acaba amb el temps, però un estudi de la Stony Brook University assegura que això no és així.

Els investigadors van escanejar els cervells de persones que s'havien enamorat recentment i també de persones que feia anys que estaven amb la mateixa parella, i no van trobar diferències notables en les regions associades amb la recompensa, la motivació i el desig.

Així doncs, l'amor pot durar per sempre, però s'ha de treballar. A continuació t'expliquem algunes coses que pots fer amb la teva parella perquè el vostre amor no acabi mai:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: