Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de novembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 16 anys
Tinc parella des de fa quasi sis mesos, però vaig començar a un institut nou i m'estic pillant d'un company de classe. Amb la meva parella fa un temps que no estem gaire bé i sé que a l'altre noi també li agrado... No sé què fer.

Noia, 17 anys
Aquest any ha arribat un professor de pràctiques de 23 anys, m'he enamorat bojament d'ell, li vaig enviar una carta on confessava tots els meus sentiments, noto sovint que hi ha molta química entre nosaltres. Aquesta nit he tingut un somni humit on manteníem relacions. Em penso que tinc oportunitat amb ell.

Noia, 16 anys
Avui he tingut un somni eròtic amb el crush de la meva ex... No sé com interpretar-ho, ell és molt guapo, i la veritat he gaudit molt el somni, però em recorda tant a ella...

Noia, 14 anys
Els meus pares per castigar-me em treuen el compte del Netflix (que és la seva) i així jo no puc mirar pel·lis ni sèries per allà. El que no saben és que em sé la contrasenya i cada tarda la fico i miro el que em dona la gana. :P

Noi, 16 anys
Estic fart d'expressar els meus sentiments a una persona, sempre que m'ha declarat romànticament ha acabat en un no. Em pregunto si sempre serà així per sempre a ma vida. Al final m'acabaré tancant.

Noia, 13 anys
Soc lesbiana i no sé com dir-ho, tinc por de no ser acceptada per la meva família i amics/es.

Noia, 16 anys
M'agradaria i sempre he tingut la idea de com seria estar amb un familiar meu. Concretament, el meu cosí que té 18 anys i el trobo molt atractiu. En general em posa molt.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: