Chandler va estar a punt de ser infidel a Monica?

per Redacció, el 8 de novembre de 2023 a les 10:00
La història d'amor entre en Chandler i la Monica és una de les més boniques de Friends. Els seus guionistes, però, van estar a punt d'espatllar-la contemplant la possibilitat que en Chandler fos infidel.

L'actriu Lisa Cash, que apareix a un episodi de la cinquena temporada de Friends, ha explicat que la idea principal era que en Chandler tingues una trobada sexual amb el seu personatge, però que l'actor Matthew Perry s'hi va negar.


"A l'escena en Chandler i la Monica discutien a Las Vegas sobre una trobada amb en Richard. Inicialment, al nostre guió, en Chandler pujava a l'habitació de l'hotel, demanava el servei d'habitacions de l'hotel i jo li portava. Acabàvem parlant, rient i connectant, i en Chandler acabava enganyant a la Monica amb el meu personatge", explicava.

"El dia d'abans de robar davant de públic en directe, em van dir que en Perry va anar als guionistes i els va dir que el públic mai el perdonaria (a Chandler) per enganyar a la Monica", confessava.


Així doncs, la història més maca de Friends va estar a punt d'acabar de la pitjor manera possible: un desengany amorós.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: