El truc definitiu per tenir un orgasme només amb penetració

per Redacció, el 11 de novembre de 2023 a les 08:00
Tenir un orgasme només a través de la penetració és una missió impossible per a moltes noies. Per això existeixen trucs com el “stomach trick” que augmenten considerablement les possibilitats que això passi.

El truc consisteix a pressionar suaument la zona baixa del ventre, la que queda just a sota el melic, mentre es produeix la penetració. D’aquesta manera s’augmenta la pressió sobre la zona de la vagina i també estimula indirectament el punt G, augmentant el plaer i facilitant l’orgasme.


Tot i que moltes noies asseguren que aquest truc els funciona, no és igual d’efectiu per tothom. Així doncs, l’única manera de saber si per a tu és efectiu és provant-ho amb la teva parella sexual.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: