Gerard Piqué parla per primera vegada de la seva ruptura amb Shakira

per Redacció, el 9 de novembre de 2023 a les 10:00
En Gerard Piqué ha assistit a El món a RAC 1 amb Jordi Basté i ha parlat per primera vegada sobre la seva separació amb la Shakira.

Ha confessat que no fa cas al que publica la premsa sobre ell, sobretot durant l'any 2022: "Si li hagués donat importància estaria tancat en un pis o m'hauria tirat d'un sisè. L'única manera de sortir viu de tot això és no donar-li importància".


"Jo no puc sortir cada dia a desmentir coses que no són reals. No vull parlar del tema ni en parlaré, però de tot el que s'ha viscut, la gent no sap ni un 10% del que ha passat. Tampoc ho vull, perquè és privat", assegura.

A més, creu que el que diu la gent forma part "del circ i del xou" i està tranquil perquè les opinions dels altres no fan que canvii res a la seva vida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: