La postura sexual que t'ajudarà a tenir orgasmes més intensos

per Redacció, el 13 de novembre de 2023 a les 10:00
La supernova és una de les postures del moment i la preferida de moltes persones.

Per practicar-la cal que persona que penetrarà s'estiri al llit, amb els peus al capçal. La persona penetrada haurà de seure a sobre, recolzant-se sobre els seus genolls i amb els braços cap enrere.

Quan la persona que rep la penetració estigui a punt d'arribar a l'orgasme, haurà de parar. Aleshores, la seva parella haurà de deixar caure el seu tors i els seus braços a fora del llit, de manera que a sobre només quedin els malucs.

Així s'aconseguirà una sensació de penetració molt diferent del que s'està acostumat/da i l'orgasme serà molt més intens.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: