Així sona la nova cançó d'Els Catarres amb Lluís Llach

per Redacció, el 10 de novembre de 2023 a les 11:00
El cantautor Lluís Llach ha tornat a un estudi de gravació per enregistrar juntament amb Els Catarres una versió d'"Un sostre fet d'estrelles". La cançó original forma part del disc del grup d'Aiguafreda, Diamants, publicat l'any 2022.

Aquesta nova versió se suma a la de "Vull estar amb tu", amb les col·laboracions de Stay Homas i Zoo, que formaran part del disc de celebració dels seus 10 anys de carrera que veurà la llum el divendres 17 de novembre.




Figa Flawas, Balkan Paradise Orchestra, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, el productor i cantautor basc Zetak que interpretarà "Invencibles", l'Escolania de Montserrat, Sopa de Cabra que cantaran el clàssic "La porta del cel" i una col·laboració col·lectiva d'artistes valencians com Xavi Sarrià, Carles Caselles dels Smoking Souls, Flora Sempere d'El Diluvi, Artur Martínez i Jose Beteta de La Fúmiga i Àlex Seguí de La Gossa Sorda, són els i les artistes que també hi ha volgut deixar la seva empremta.


El disc pretén ser un regal pel públic de tota la vida, però també pel que ha arribat amb els seus darrers èxits. Aquest els ha permès actualitzar les cançons amb el seu so actual, que és el d'una banda de pop rock amb recursos de música electrònica, i també aportar-lis una màgia especial amb les col·laboracions.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: