Àlex Tous explica com ha sigut créixer amb dues mares

per Redacció, el 10 de novembre de 2023 a les 10:00
L'Àlex Tous ha explicat en més d'una ocasió que no té pare, sinó que va néixer amb inseminació artificial i té dues mares.

Durant l'entrevista amb l'Spursito, a "Spursito & Company", va explicar que quan ell va néixer, l'any 2003, a Espanya hi havia molt poca gent que hagués nascut amb inseminació artificial.


"Mai m'he sentit fora de lloc, ningú mai m'ha faltat al respecte... Al revés, si algú m'ha preguntat sobre això era per tema curiositat", confessava.

També ha parlat sobre la seva carrera a les xarxes socials i ha explicat que el vídeo de TikTok on explica que té dues mares es va viralitzar i va aconseguir 6 milions de visualitzacions, les quals el van ajudar a créixer.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: