És possible protegir-se contra el càncer de mama?

per Redacció, el 14 de novembre de 2023 a les 10:00
Un grup de metges del Regne Unit han anunciat un nou fàrmac que redueix considerablement el potencial risc de tenir càncer de mama.

Han anunciat que 300.000 dones podran accedir al tractament per evitar que desenvolupin aquest càncer tan violent.


Aquesta pastilla redueix un 50% la probabilitat de desenvolupar cèl·lules cancerígenes als pits.

Cada any a Anglaterra moren 12.000 persones d'aquesta malaltia i se'n diagnostiquen 150 cada dia. Per tant, aquest avenç científic és de vital importància per la societat anglosaxona i, també, per la resta d'Europa.


El tractament no és senzill. Consisteix a prendre una pastilla, cada dia durant 5 anys, que pot tenir efectes secundaris com: cansament a les articulacions i nàusees. Els requisits per accedir al medicament és tenir la menopausa o un alt risc de patir càncer de mama.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: