Logotip de Adolescents.cat

Dormir sense roba pot acabar amb el teu insomni?

per Redacció, el 6 de gener de 2024 a les 10:00
La ciència afirma que dormir sense roba és el millor mètode per descansar bé a les nits.

D'una banda, perquè quan intentes dormir nu/a, et sents més lliure i més connectat/da amb tu mateix/a, la qual cosa és molt relaxant i facilita la conciliació de la son. I, d'altra banda, perquè s'ha demostrat que dormir sense roba disminueix els símptomes d'estrès i, per tant, millora el descans a les nits. 


A més, augmenta la libido i millora la qualitat espermàtica en l'home, ja que es rebaixa la temperatura escrotal durant la nit.

I no només això, sinó que la pell també es veu beneficiada, perquè augmenta la seva transpiració i els teixits poden descansar.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: