Tot el que has de saber sobre els Grammy Llatins 2023

per Redacció, el 14 de novembre de 2023 a les 10:00
El proper 16 de novembre se celebraran els Grammy Llatins 2023 a Sevilla, ciutat que es converteix en la primera seu d'aquests premis fora dels Estats Units.

El gran acte tindrà lloc al Palau de Congressos i Exposicions de Sevilla (FIBES). La gala començarà a partir de les 22:30 h i es podrà seguir a través de RTVE.


En edicions anteriors, Univisión emetia la gala als Estats Units, TNT ho feia a Llatinoamericà i HBO Max oferia la possibilitat de veure-ho en streaming. Es preveu que aquest any també sigui així.

Tot i que la gala és el més important, els Grammy Llatins han estat organitzant des de mitjans d'octubre diversos actes com les Latin Grammy Sessions.


Els presentadors dels premis seran els cantants Sebastián Yatra i Dana Paola, així com les actrius Roselyn Sánchez i Paz Vega.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: