Per què Twitter va canviar de nom?

per Redacció, el 29 de novembre de 2023 a les 10:00
Elon Musk va comprar Twitter per 44.000 milions de dòlars, va acomiadar al 90% de la plantilla i va canviar-li el nom per "X".

El nom X guarda relació amb un antic projecte de l'empresari, que va crear l'any 1999 i va anomenar X.com. Finalment, Musk es va associar amb Confinity, una startup centrada en criptografia, i van canviar-li el nom per PayPal, la famosa app que van vendre a Ebay l'any 2022.


Sembla ser que X.com tenia un gran valor sentimental per l'empresari i per aquest motiu ha volgut recuperar el nom.

El nom, però, no és l'únic que ha canviat, sinó que ara als retuits se'ls hi diu repost, hi ha subscripcions de pagament i checks blaus.


Com a conseqüència d'aquests canvis, moltes persones han abandonat X i s'han passat a Threads, la competència creada per Meta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: