La carrera amb el sou més elevat del país

per Redacció, el 16 de novembre de 2023 a les 10:00
La carrera d'enginyeria és una de les més escollides pels beneficis que té en el mercat laboral.

Existeixen fins a 60 especialitats diferents, i cada una d'elles compta amb diferents sous i taxes d'ocupació.


Concretament, l'enginyeria aeroespacial és la que ofereix el sou més elevat, de fins a 120 mil euros anuals, i compta amb un 100% d'ocupació. És a dir, tots els estudiants que acaben la carrera troben feina.

A Espanya, els professionals d'aquesta àrea guanyen una mitjana de 41.000 euros anuals. Els acabats de graduar poden tenir un sou inferior, però els professionals més experimentats poden superar els 100.000 euros anuals.


La carrera d'enginyeria aeroespacial estudia tot allò relacionat amb el disseny, desenvolupament i gestió d'avions o vehicles especials com avions, míssils, aeroplans, etc., així com els tràfics aeris, els sistemes de propulsió i tota la maquinària relacionada amb el món aeroespacial.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: