Logotip de Adolescents.cat

Contacte de xoc, el mètode viral per superar una ruptura

per Redacció, el 8 de maig de 2024 a les 10:00
Superar una ruptura és un dels processos més dolorosos i difícils pels que passaràs al llarg de la teva vida.

En els últims anys s'ha posat molt de moda el contacte 0 per passar pàgina després d'una ruptura. Consisteix a eliminar la persona de totes les xarxes socials i deixar de freqüentar els llocs on saps que te la pots trobar.

Ara, però, s'ha tornat tendència el contacte de xoc, una manera una mica menys sana de superar una ruptura. Aquest consisteix a quedar-te en la relació fins que no pots més i no et sap greu sortir d'ella.

Molts defensen que és la manera ideal per no sentir en cap moment la necessitat de tornara la relació. Però això implica, en la majoria de casos, quedar-se mesos i mesos atrapat/da en una relació que et fa mal, i això pot tenir greus conseqüències per la salut mental.


Així doncs, per molt que sigui difícil, és millor sortir d'una relació de manera sana i esforçar-te per complir el contacte 0. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: