L'home amb el penis més gran del món

per Redacció, el 14 de novembre de 2023 a les 11:15
Roberto Esquivel Cabrera, un mexicà de 56 anys, és l'home amb el penis més gran del món: 48 cm de llarg, 900 grams de pes i 25 cm de circumferència del gland.

Tot i que quan era més jove somiava en ser una estrella de la pornografia, el seu penis li provoca nombrosos problemes físics. De fet, només ha tingut relacions sexuals una vegada i mai ha tingut cap parella.


És considerada una persona amb discapacitat, ja que tenir el penis tan gran l'impedeix treballar, caminar i rep ajudes socials per l'Estat. També pateix dolors i infeccions urinàries. No pot dormir boca avall i per estar còmode ha de lligar-se el penis a la cama.

El seu penis ha estat investigat i un examen mèdic va revelar que la seva mida real és de 18 cm. Els investigadors creuen que podria haver fet servir peses per allargar la seva mida, tot i que ell ho nega.


De fet, un psiquiatre li va diagnosticar una alteració en el cervell del lòbul temporal dret, que fa que les persones tinguin idees exòtiques, estranyes o no comuns, com modificar el seu cos.

El mexicà va ser deportat als Estats Units a la dècada del 1990 per exhibir-se davant de nenes menors, a més de nombrosos càrrecs afegits.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: