Com enfortir els malucs per tenir millor sexe

per Redacció, el 15 de novembre de 2023 a les 10:00
Els músculs dels malucs juguen un paper molt important en les teves relacions sexuals.

Uns malucs enfortits et proporcionen més equilibri, una millor postura corporal i menys dolors, tant dels malucs com de l'esquena baixa.


A més, tenir els músculs agarrotats influeix molt en la teva salut mental. Per tant, és molt important que comencis a enfortir els teus malucs, i a continuació t'expliquem tres exercicis:

El primer d'ells, consisteix a posar-te a peu dret amb les cames obertes i doblegar-te endavant, portant les palmes de les mans a terra. Has de pressionar els malucs cap al sostre i deixa que la part superior del cos quedi penjant, sense cap tensió. Queda't així d'entre 15 i 30 segons.


El segon, consisteix a posar-te de genolls, però amb una capa estirada endavant. Un cop així, cal que estiris la columna i que col·loquis les mans a la cuixa flexionada. Després, mou el teu cos endavant i quedat d'entre 15 i 30 segons en la posició.

I, l'últim, consisteix a fer cercles amb els malucs. Només cal que et posis a quatre grapes, aixequis una cama amb un costat, i facis cercles d'endavant cap endarrere amb els dits dels peus mirant endavant i el genoll cap a baix. Amb 10 cercles amb cada cama serà suficient.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: