Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 15 de novembre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Soc lesbiana, però no sé què fer. No ho sap ningú perquè tinc por de com reaccionaria la gent. A vegades intento que m'agradin els nois, però no puc, soc homosexual i no sé com acceptar-ho.

Noi, 13 anys
Sento que gairebé no tinc amics a l'institut, llavors m'estic plantejant fer un canvi, però a part d'això també estic pendent d'unes proves d'altes capacitats que em podrien fer pujar de curs, tot plegat és ben complicat i una merda! A part que les proves trigaran com sis mesos i clar estar 6 mesos anant a l'institut gairebé per estar sol doncs... És que simplement no puc, és simplement això, i això mateix m'està fent passar moltes coses pel cap i estic dubtant de la meva salut mental... Crec que cap persona de la meva edat hauria de passat per això. És molt més dur del que es pot arribar a pensar.

Noia, 16 anys
Hi ha una noia a la meva classe que li cau bé a tot el món (literalment coneix a molta gent i li cau bé a quasi tota la classe), però a mi em dona molt mala vibra. Bàsicament m'agrada analitzar la lletra de la gent perquè es poden saber moltes coses, i el poc que he vist de la lletra d'aquesta noia no coincideix amb la personalitat que aparenta. Genuïnament penso que està fingint la seva personalitat.

Noia, 14 anys
En tota la meva vida només m'ha agradat una noia i la veritat és que no sé ben bé si m'agrada o simplement és desig. És com que mai he arribat a sentir res per ningú. No ho sé, és molt estrany.

Noia, 15 anys
Fa 2 setmanes em va deixar el meu nòvio. Al principi vaig pensar que ho passaria fatal, però el cas és que després d'una setmana vaig conèixer a un noi, anem al mateix insti, noto una atracció per ell flipant, i és guapíssim, però és molt popular i es casi impossible que es fixi en mi. El cas és que coincidim 2 dies a la setmana en una activitat extraescolar, i tinc por que s'adoni ell o altres de què estic super pillada d'ell.

Noia, 17 anys
Tinc molta inseguretat amb el meu cony. No sé si a algú més li passa, però em fa molta vergonya que algú em vegi.

Noia, 14 anys
Un dia estàvem a la platja amb el meu nòvio, ens vam ficar molt calents i vam anar darrere de les roques i ho vam fer per primera vegada, però, vaig notar un mal increïble el cul, sem va clavar un eriçó de mar al cul. Que malament que ho vaig passar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: