A quin país es consumeix més alcohol?

per Redacció, el 13 de desembre de 2023 a les 10:00
Cada espanyol beu de mitjana uns 11 litres d’alcohol pur a l’any. Són dades d’un estudi de la població major de 15 anys.

A diferència de la mitja Espanyola, altres països es troben en una mitja de 8,6 litres per persona a l’any.


Els únics dos països que estan per sobre d’Espanya són Letònia i Lituània (12 litres per persona). Estem parlant però, d’ingerir alcohol pur a l’any… Pel que fa a mitjana de “borratxera”, és a dir, la ingesta d’alcohol excessiva, Espanya es troba a la part baixa de la taula. Encapçalada per Regne Unit, Alemanya o Dinamarca. 

Segons les dades de l’estudi de l'Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), els homes solen beure més alcohol que les dones.


Per últim, les dades mostren com Espanya es troba al top 3 de països amb més consum de cocaïna. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: