Sols arribar tard als llocs? Aquest podria ser el motiu

per Redacció, el 22 de març de 2024 a les 10:00
La manera com gestiones el temps té un gran impacte sobre la teva salut mental. Si aconsegueixes complir tot el que has de fer en el temps establert, segurament et sentiràs realitzat/da. Mentre que si no arribes als teus objectius, et sentiràs un fracàs.

Per què no ets capaç de calcular bé el temps?


El psicòleg estatunidenc Mark Travers va desenvolupar el concepte "ceguera del temps", que fa referència a la percepció distorsionada del temps. Aquest fenomen fa que no siguis capaç de calcular el temps que et portarà fer una tasca i sempre acabis planificant més o menys temps del realment necessari.

Les persones que pateixen "la ceguera del temps", solen arribar tard als llocs (o molt d'hora) precisament per això. No són capaces de calcular el temps que els requereix cada cosa. 


Per solucionar aquest problema i que no tingui conseqüències greus en el teu dia a dia, prova de fer servir calendaris, temporitzadors i alarmes per planificar les coses que has de fer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: