Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 20 de novembre de 2023 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
El que sento per tu no ho havia sentit mai per ningú. Entre nosaltres ja han passat coses i si s'ha acabat és per alguna cosa, però m'encantaria tornar-te a veure i que tot fos com el principi.

Noia, 17 anys
Vius al mateix carrer que jo i ets més gran. Ets la principal raó d'anar a l'institut i et segueixo a Insta. El teu nom comença per A.

Noia, 15 anys
Fa temps que estem d'alguna cosa i ja ha passat tot el que podia passar, i no vull que s'acabi. Vull demanar-te si vols tornar a sortir amb mi i oblidar tot el que va passar.

Noi, 19 anys
Anem junts a classe, fem un cicle superior de màrqueting i publicitat i m'agrades molt. Et veig com molt superior a mi i tinc assumit que no tinc possibilitats, però si sabessis lo molt que m'agrades. Soc molt tímid i mai reconeixeré que m'agrades. El teu nom comença per la D.

Noia, 14 anys
Fa unes setmanes que estic pillada de tu. Ets un noi guapíssim, però no anem al mateix institut. Ens hem vist diverses vegades pel carrer i amigues meves són del teu grup. T'he enviat bastantes indirectes per Insta però res.

Noi, 14 anys
Ets una noia, que cada dia que et veig, no paro de mirar-te de reüll. Ja fa un any que t'estimo, i tu des del primer moment ja has sabut qui era jo, però no li vas donar atenció. I mira a on estic, al cap d'un any. Soc jo un altre cop. I jo no soc el pesat, la pesada ets tu per tenir tot el que m'agrada.

Noia, 16 anys
Et vaig obrir per Instagram dient-te que quan et vaig veure em vas semblar molt guapo. Ja fa temps que parlem per Insta, inclús ens hem tornat a veure en persona un únic cop el qual vas interactuar amb mi, ara estàs a Itàlia, però vull que tornis aviat per poder expressar-te el que sento. Fa quasi 1 any que et conec i tinc clar que vull passar temps amb tu. Pol, ja parlarem. ❤️‍🔥

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: