Blanca Suárez no es fa fotos amb els seus fans?

per Redacció, el 16 de novembre de 2023 a les 10:00
Blanca Suárez ha assistit al pòdcast de Laura Escanes, "Entre el cielo y las nubes", i ha explicat que ella és defensora de què "no s'ha de fer fotos en qualsevol circumstància".

Tot i això, assegura que es prendrà el temps necessari per explicar-li a la persona els motius pels quals no creu que sigui el moment adequat per fer-se una foto.

 

Laura Escanes està totalment d'acord amb els arguments de l'actriu. I és que totes dues estan convençudes que fer-se una foto a les 3 del matí de festa, per exemple, no és bona idea. "Això demà no serà igual de divertit i no vull que tinguis aquesta foto amb aquesta cara", explica Blanca Suárez.


També afirma que les vegades que diu que "no" a una foto són poques. Si, per exemple, li demanen una foto mentre està menjant, ella sempre dona l'opció de fer-la després.

Aquesta conversa li va fer recordar a la influencer una càmera oculta que li van fer a l'actriu on cada 2x3 la gent li demanava fotos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: