El festival RETEENA es fa gran

per Redacció, el 16 de novembre de 2023 a les 15:00
El Festival Audiovisual Jove de Barcelona, RETEENA, celebra la seva sisena edició al CaixaForum. 

Pels que no sabeu que és, el RETEENA és un dels festivals de tendències audiovisuals referents a Catalunya. Les jornades inclouen taules rodones, masterclasses, tallers pràctics i projeccions de pel·lícules internacionals. 


També hi assisteixen personalitats com la Samantha Hudson, Estela Ortiz i Ofèlia Carbonell. D’aquesta manera, RETEENA explora temes amb una mirada feminista i presenta estrenes de pel·lícules premiades.

La nova ubicació és al CaixaForum de Barcelona i permet expandir el programa per fer més activitats. Si voleu anar-hi, tot tindrà lloc del 24 de novembre al 3 de desembre al CaixaForum i a la Filmoteca de Catalunya.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: