Com ha estat la rebuda del nou disc de 31 FAM?

per Redacció, el 17 de novembre de 2023 a les 10:00
El passat 18 d'octubre 31 FAM va publicar el seu 4t cd anomenat "X si ens veiem en una altra vida".

El grup va assistir al LOFT per parlar sobre com ha estat la rebuda d'aquest disc i el que significa per a ells. Asseguren que no té res a veure amb els seus altres discs i que ha suposat el final d'una etapa i el principi d'una altra.


"31 FAM de cop deixa de ser uns nens, com hem sigut tota la vida. Ens posem a prendre les coses seriosament. És la nostra feina, és del que vivim, és el que ens agrada. Vivim per això nosaltres", diuen els integrants del grup.

El grup ha deixat de formar part d'una discogràfica i ara són independents i s'autoediten ells mateixos. És per això que aquest nou disc suposa una nova etapa per a ells.


La rebuda està sent molt bona. "Està agradant moltíssim, i no només al públic que teníem, sinó que estem obrint molt", diuen.

Si tens ganes de veure'ls en directe, el 25 de novembre tocaran al Sant Jordi Club de Barcelona.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 31 FAM (@31fam_)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: