La indirecta de Rosalía als Grammy Llatins i els premis de la nit

per Redacció, el 17 de novembre de 2023 a les 10:00
Ahir, dijous 16 de novembre, es van celebrar els premis Grammy Llatins a Sevilla.

La Rosalía va ser l'encarregada d'obrir la gala i ho va fer versionant la cançó "Se nos rompió el amor", de Rocío Jurado. En Rauw Alejandro es trobava entre els assistents i l'artista catalana va canviar un tros de la lletra, fet que tothom va considerar una indirecta cap a aquest. "Se'ns va trencar l'amor de tant fer-lo servir, o de no fer-ho servir", va cantar.

 
Shakira va tenir molt d'èxit. Es va endur el primer premi de la nit a millor cançó de música pop, conjuntament amb el productor i DJ argentí Bizarrap, per la seva Music Sessions, Vol. 53. La mateixa cançó es va endur el premi a millor de l'any.


"La dedico als meus fills, Milan i Sasha, perquè els he promès que seré feliç i tindran una mare que riurà molt. Jo penso en tot el que faré a partir d'ara. Al passat ja no hi queda res. Només es recorda el futur", va dir Shakira en recollir el premi.

A més, l'artista colombiana va aconseguir un tercer premi a millor interpretació urbana per "Tqg", cançó que comparteix amb Karol G. La jove artista també va guanyar el premi a àlbum de l'any i a àlbum de música urbana per "Mañana sera bonito".

Bizarrap també ha guanyat tres premis, dos amb Shakira i un altre amb Quevedo. El productor mexicà Edgar Barrera també va aconseguir tres premis, així com la mexicana Natalia Lafourcade. Niña Pastori es va endur un Grammy pel "Camino", Julieta Vegas a millor àlbum pop vocal, i la veneçolana Joaquina a millor nova artista.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: