Els Catarres publiquen "Invencibles", un disc molt especial

per Redacció, el 17 de novembre de 2023 a les 11:45
Després de molts mesos d'espera, Els Catarres han publicat Invencibles, el cd amb què celebren els seus 10 anys com a banda.

És un disc molt especial on han versionat algunes de les seves cançons més exitoses acompanyats de companys de professió. Concretament, trobem: Joan Dausà a "Tokyo", Stay Homas i Zoo a "Vull estar amb tu", el cantant basc Zetak a "Invencibles", els Figa Flawas a "Jenifer", l'Escolania de Montserrat a "Diamants", Lluis Llach a "Un sostre fet d'estrelles", Els Amics de les Arts a "Tintín", Balkan Paradise Orchestra a "Rock & Roll" i una selecció dels principals artistes del País Valencià com Xavi Sarrià, Smoking Souls, La Fúmiga, La Gossa Sorda i El Diluvi a "En peu de guerra", Sopa de Cabra a "La porta del cel".


A més, el disc acaba amb "Fins que arribi l'alba" en el format simfònic del concert al Sant Jordi Club de l'any 2019 i un bonus track de "Cor", el single que van publicar al maig d'aquest any i que encara no formava part de cap disc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: