El truc que t'ajudarà a aprovar tots els examens tipu test

per Redacció, el 17 de novembre de 2023 a les 12:00
Els exàmens tipus test poden ajudar-te a aprovar o bé, fer que encara tinguis més dubtes de la resposta. Si els errors no descompten punts, es recomana no deixar cap pregunta en blanc, però si resten, és millor deixar en blanc les preguntes que no tinguis clares.

Si ets dels qui prefereix arriscar-te, pots seguir els consells que Luisito The Troll ha compartit al seu perfil de TikTok, on té més de 103.000 seguidors.


vídeo

Segons explica, el primer que has de fer per trobar la resposta correcta és observar totes les opcions. La que s'assembli menys a la resta, probablement serà incorrecta. Així doncs, ja hauràs descartat una opció.


Després el que has de fer és mirar les opcions que tens i assenyalar totes aquelles coses que comparteixin. El més probable és que la que tingui més elements repetits sigui la correcta.

Recorda, però, que aquesta estratègia no sempre funciona i has de valorar si val la pena arriscar-se.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: