Aquest petit canvi millorarà la teva salut mental

per Redacció, el 13 d'abril de 2024 a les 10:00
La falta de llum solar al llarg del dia pot ser molt perjudicial per a la salut mental. Per això, els experts recomanen obrir les persianes a primera hora del dia i deixar que els raigs de llum ens despertin.

I és que resulta que el nostre organisme necessita la llum solar per mantenir-se en òptimes condicions. El problema és que, sense la referència del sol, el nostre cervell no pot determinar en quin moment del dia es troba. Aquesta informació és crucial per ajustar el nostre rellotge intern i així viure de dia i dormir de nit.


La solució més senzilla és exposar-nos al sol a primera hora del dia. D'aquesta manera, el nostre cos entendrà què és hora de despertar-se i li resultarà més fàcil identificar el moment d'anar a dormir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: