Mor una fan en un concert de la Taylor Swift

per Redacció, el 20 de novembre de 2023 a les 10:00
Una fan de la cantant nord-americana Taylor Swift va morir a un dels seus concerts de la gira The Eras Tour el passat divendres a la nit.

L'incident va tenir lloc a l'Estádio Olímpico Nilton Santos, a Rio de Janeiro, al Brasil. El país està patint una onada de calor amb temperatures al voltant dels 40 graus i més de 1.000 persones es van desmaiar per la situació.


Ana Clara Benevides, de 23 anys, es va desmaiar, va tenir una aturada cardíaca i finalment va morir a l'Hospital Municipal Salgado Filho, segons han explicat des de The New York Times.

La policia està investigant si la causa de la mort va ser la calor.


Segons han explicat diversos assistents a través de les xarxes socials, se'ls va prohibir entrar ampolles d'aigua al concert i se'ls va fer llançar els para-sols que duien.
 

L'artista va fer tot el possible per proporcionar aigües als seus fans i va decidir ajornar els concerts que tenia previstos a la ciutat els pròxims dies. A més, les autoritats han exigit als organitzadors de l'espectacle nous punts de distribució d'aigua, més brigades i ambulàncies, i avançar l'entrada al recinte una hora.

L'escrit de Taylor Swift


Quan Taylor Swift va assabentar-se del que havia passat, va publicar un escrit a les seves xarxes socials. Assegurava que està devastada, que és l'última cosa que esperava que passés quan va decidir portar la seva gira al Brasil i que no serà capaç de parlar sobre el tema dalt l'escenari perquè se sent "aclaparada" per la pena.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: