Consells per arribar a l'orgasme fàcilment

per Redacció, el 21 de novembre de 2023 a les 10:00
Experimentar un orgasme no és igual de fàcil per tothom. De fet, només un 10% de les dones són capaces d'arribar al clímax sense dificultats durant les seves relacions sexuals.

"Condicions com el trastorn del desig sexual hiperactiu, que afecta l'interès pel sexe, i l'anorgasmia, que es relaciona amb la incapacitat d'assolir l'orgasme malgrat tenir interès en el sexe, són preocupacions extremadament freqüents", indica la fundadora de Runi, una empresa centrada en el benestar íntim, a Poosh.



Per gaudir del sexe cal que et relaxis i oblidis totes les preocupacions del dia a dia. Intenta dedicar temps als jocs previs i, si vols, pots provar d'afegir joguines sexuals i fer servir lubricant per tal d'amplificar les sensacions.

Si, tot i això, continues sense arribar a l'orgasme i creus que pot haver-hi un motiu més profund, pots buscar ajuda professional.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: