Cultura JOVE, la nova plataforma de descomptes per la cultura

per Redacció, el 20 de novembre de 2023 a les 13:00
CulturaJove_cat és la plataforma que obre les portes de la cultura als joves de 18 a 30 anys. El predecessor d’aquesta plataforma és Escena 25, però els descomptes s’aplicaven per a persones de 18 a 25 anys. Ara, canvia de marca afegint descomptes d’una franja de 5 anys més, arribant fins a la 3a dècada d’edat.

Aquesta iniciativa busca fomentar l'accés a esdeveniments culturals a preus reduïts durant tot l'any.


CULTURA JOVE amplia la gamma d'esdeveniments a equipaments musicals municipals, sales de proximitat i festivals, a més d’entrades a teatres.

Amb aquesta nova plataforma es redueixen els tràmits. Amb aquesta plataforma es poden adquirir entrades en qualsevol moment, els 365 dies de l'any, a preus que van dels 5€ als 20€.


Aquesta iniciativa l’ha impulsat el govern de Catalunya reafirmant la seva aposta per la participació juvenil en les activitats culturals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: