Hi haurà segona temporada de La Travessa?

per Redacció, el 21 de novembre de 2023 a les 10:00
Laura Escanes ha fet una entrevista pel programa "Que no surti d'aquí" amb Roger Carandell i Juliana Canet.

Han parlat de La Travessa i Laura Escanes ha confessat que, tot i que en pantalla no s'ha vist, durant el rodatge intentava passar el màxim de temps que podia amb els concursants per tal d'empatitzar més amb ells.


"El moment d'estar tots junts és el que més gaudia", ha afirmat. I gràcies a passar temps amb ells ha pogut emocionar-se amb els seus èxits i també amb les seves eliminacions. "A tots els hi tinc una estima especial", confessa.

Sobre la possibilitat que hi hagi una segona temporada, explica que encara no està confirmat, però que tots estan molt contents amb la rebuda que ha tingut. Segons diu, molta gent d'arreu d'Espanya s'ha animat a mirar el programa i s'ha enganxat tant que tenen pensat apuntar-se al càsting si es torna a fer.


També ha confessat que ella estava molt nerviosa per totes les crítiques que havia rebut abans que s'estrenés el programa, però que creu que aquest hype els ha anat bé. A més, durant el rodatge sentia que el seu català millorava gràcies als concursants, la qual cosa també li preocupava perquè mai havia fet res en aquesta llengua.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: